DWUP - Eures- Banerek [ v 02 d ].jpg
logo1n.png
logo2.png
Kontakt Online
baner-2-like.jpg
Opcje zaawansowane
Pomocnik kuchenny/pracownik ogólny hotelu - 2005785

Zakres zadań: pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie ze specyfikacją, przygotowywanie i podawanie śniadań

 

Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!

 

  • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne
  • Doświadczenie zawodowe: wymagane co najmniej roczne doświadczenie w pracy jako pomoc kuchenna w restauracji hotelowej lub innych obiektach gastronomicznych
  • Znajomość języków: znajomość języka angielskiego oraz/lub jednego z języków skandynawskich  – w stopniu dobrym, umożliwiającym swobodną komunikację z gośćmi
  • Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie
  • Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej
  • Zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne
  • Wysokość pensji brutto: 190- 220 NOK/godzina (pensja uzależniona od doświadczenia zawodowego i wykonywanej pracy + dodatek wakacyjny 10,2%, dodatkowe wynagrodzenie za pracę w porze wieczornej i w weekendy)
wprowadził: Dagmara Wilczyńska
utworzono: 17-05-2022
ostatnia modyfikacja: 17-05-2022
Strona główna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się