DWUP - Eures- Banerek [ v 02 d ].jpg
logo1n.png
logo2.png
Kontakt Online
baner-2-like.jpg
Opcje zaawansowane
Kelner/kierownik restauracji - 2005776

Zakres zadań: serwowanie posiłków i obsługa gości w restauracji hotelowej; doradztwo w zakresie dań i napojów; sporządzanie raportów; planowanie i obsługa wydarzeń; przeprowadzanie inwentaryzacji kosztów sprzedaży wina, piwa oraz dań

 

Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!

 

  • Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne
  • Doświadczenie zawodowe: wymagane co najmniej 2-letnie doświadczenie w pracy jako kelner w restauracji hotelowej lub innych obiektach gastronomicznych, w obsłudze klienta
  • Znajomość języków: znajomość języka angielskiego oraz/lub jednego z języków skandynawskich  – w stopniu dobrym, umożliwiającym swobodną komunikację z gośćmi
  • Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie
  • Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej
  • Zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne
  • Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pojmowania decyzji
  • Wysokość pensji brutto: 190- 220 NOK/godzina (pensja uzależniona od doświadczenia zawodowego i wykonywanej pracy + dodatek wakacyjny 10,2%, dodatkowe wynagrodzenie za pracę w porze wieczornej i w weekendy)
wprowadził: Dagmara Wilczyńska
utworzono: 17-05-2022
ostatnia modyfikacja: 17-05-2022
Strona główna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się