Zakres zadań: serwowanie posiłków i obsługa gości w restauracji hotelowej; doradztwo w zakresie dań i napojów; sporządzanie raportów; planowanie i obsługa wydarzeń; przeprowadzanie inwentaryzacji kosztów sprzedaży wina, piwa oraz dań
Szczegóły oferty do pobrania w załączniku!
- Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - mile widziane gastronomiczne
- Doświadczenie zawodowe: wymagane co najmniej 2-letnie doświadczenie w pracy jako kelner w restauracji hotelowej lub innych obiektach gastronomicznych, w obsłudze klienta
- Znajomość języków: znajomość języka angielskiego oraz/lub jednego z języków skandynawskich – w stopniu dobrym, umożliwiającym swobodną komunikację z gośćmi
- Wykonywanie pracy z zaangażowaniem, punktualność, zorganizowanie
- Umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej
- Zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne
- Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pojmowania decyzji
- Wysokość pensji brutto: 190- 220 NOK/godzina (pensja uzależniona od doświadczenia zawodowego i wykonywanej pracy + dodatek wakacyjny 10,2%, dodatkowe wynagrodzenie za pracę w porze wieczornej i w weekendy)
wprowadził:
Dagmara Wilczyńskautworzono:
17-05-2022ostatnia modyfikacja:
17-05-2022
Strona główna
Poprzednia
Następna
Powrót
Drukuj
Pobierz PDF
Wypowiedz się